Назад

Председателят на БТПП връчи диплома за цялостно сътрудничество и принос в развитието на двустранните икономически отношения на Сузан Музи

Тя оцени високо постигнатото и подчерта, че Посолството ще продължи своята подкрепа за по-активни бизнес връзки между България и Ливан




Председателят на БТПП Цветан Симеонов връчи диплома за цялостно сътрудничество и принос в развитието на двустранните икономически отношения на Сузан Музи, първи секретар, временно управляващ Посолството на Ливанската Република в България, по повод приключване на мандата й.

По време на срещата Цветан Симеонов благодари за изключително добрите взаимоотношения между Посолството и Палатата в полза на бизнеса. В рамките на тригодишния си престой в нашата страна Сузан Музи съдейства за подновяване работата на Българо-ливанския бизнес съвет. През пролетта на 2017 г. се осъществи посещение на бизнес делегация на БТПП в Ливан. Бяха проведени редица срещи. Установените контакти са най-големия принос на посолството и палатата към развитието на двустранните икономически отношения.

Г-жа Музи оцени високо постигнатото и подчерта, че Посолството ще продължи своята подкрепа за по-активни бизнес връзки между България и Ливан.

 


28.11.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад