Назад

БТПП участва в официалното откриване на изложенията MachTech & InnoTech Expo и ВОДА СОФИЯ

Залите са атрактивни, изпълнени с машини и съдържание, предлагат се решения както за общините, така и за индустриите


Заместник-председателят на БТПП Георги Стоев участва в официалната церемония по откриването на MachTech&InnoTech Expo и ВОДА СОФИЯ в Интер Експо Център – София.

Служебните министри на икономиката и на околната среда и водите Теодор Седларски и Ирина Костова откриха изложенията.Те подчертаха важността на двата международни форума.

Министър Седларски пожела на фирмите и представителите на чуждите изложители успех в инициативите им в България и призова представителите на  Агенцията за малки и средни предприятия , на Българската търговско-промишлена палата и на Българската стопанска камара да продължат да подпомагат тези инициативи и да насърчават развитието на високотехнологичните производства в България.

Според управителя на Интер Експо Център - Ивайло Иванов, тази година в изложението участват рекорден брой фирми и залите са атрактивни, изпълнени с машини и съдържание.

Вратите на MachTech&InnoTech Expo и ВОДА СОФИЯ са отворени за посетители до 7 април от 10.00 до 18.00 часа. Двете изложения, както и младежкият инженерен форум „Аз, инженерът“, се провеждат успоредно.


05.04.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад