Назад

Нови технологии за разпознаване пръстов отпечатък ще се представят на Секюрити Експо 2017

Благодарение на изключително модерната и високо скоростна технология разпознаването се осъществява за по-малко от 2 сек


От 16 до 17 март т.г. в Интер Експо Център – София ще се проведе СЕКЮРИТИ ЕКСПО  -  единствената в България платформа за най-новите продукти и технологии в секторите сигурност и безопасност от българския и световния пазар.  БТПП, организатор на изложението, представя предварително някои от  новостите, с които посетителите ще могат да се докоснат по време на изложението.

Мултифункционален биометричен терминал за контрол на достъп и отчитане на работно време ще покаже фирма ПОЛИМЕКС ХОЛДИНГ, традиционен участник в експото. Устройството използва най-високото ниво на идентификация - разпознаване на ВЕНИ и ПРЪСТОВ отпечатък. Благодарение на изключително модерната, надеждна и високо скоростна технология разпознаването  се осъществява за по-малко от 2 секунди.

Облачната услуга My Polimex Cloud е друга иновативна разработка на фирмата. Облачната платформа ще промени представата Ви за сигурността при контрола на достъп. My Polimex Cloud представлява съвкупност от хардуерно и софтуерно решение, свързани чрез интернет, чиято цел е да ограничи нежелания достъп на външни лица до територията на обекти от различен тип.         Платформата Ви дава възможност за бърз и лесен достъп до Вашата система от всяка точка на света, чрез компютър, таблет или смарт телефон, с което се спестява нуждата от поддръжка на локален компютър/сървър, грижи се ежедневно за архивирането на базата с данни, дава възможност за множество справки, отчитане на работно време, електронен дневник, покупка на продукти и услуги с картата за достъп, автоматизиране на процеси и много други.

Благодарение на дългогодишния си опит българският производител Бирд 2 ЕООД разработи нов модел  високотехнологична банкнотоброячна машина, оборудвана с всички познати и допълнително разработени специализирани детектори  за опознаване на банкнотите. BC-3500S е с разширена функционалност за детекция на фалшиви банкноти и възможност за преброяване на тотална сума в пачка от смесени банкноти.    

Продуктите на Полимекс Холдинг ЕООД  ще откриете в зала 1, щанд С2.

СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2017 ще бъде отворено за посетители от 10 до 18 ч. на 15-17 март и от 10 до 16 ч. на 18 март (събота). Паралелно се провежда Българска строителна седмица.

    


14.02.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад