Назад

Официално представяне на френските бизжични алармени системи Videofied



Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви покани да посетите безплатната фирмената презентация на NST Security Group на тема „Ново поколение безжични алармени системи с видео“. Презентацията ще се състои на 18 март (петък), по време на изложение Секюрити Експо, в зала Вихрен, ет.2 на Интер Експо Център - София.

Бизжичните алармени системи Videofied са революция на световния пазар за охранителна техника през последните 10 години. NST Security е единственият дистрибутор на тези системи в България. По време на презентацията ще се включат и френски специалисти, които ще направят демонстрации.

Системите Videofied са със специални видео детектори за движение, които предават цветно видео изображение безжично. Собственикът на системата има непрекъснат достъп чрез напълно безплатно мобилно приложение. В дежурния център незабавно пристига десетсекунден видео клип от обекта. Така веднага може да се засече дали сигналът е фалшив и дава възможност за по-бърза реакция на охранителите. Тези системи  имат уникално приложение в строителството и базови станции на мобилни оператори, тъй като напълно се интегрират към съществуващите алармени системи. Намаляват загубите от кражби и разходите за възстановяване на системите.

Изложение Секюрити Експо ще се проведе от 16 до 19 март. Ще бъдат представени широк диапазон продукти - от ново поколение видеонаблюдение и защита на големи суми пари до мобилни приложения за защита на дома и бизнеса.


15.03.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад