Назад

Българо-македонски бизнес форум - на 12 март 2015 г. в БТПП







Българската търговско-промишлена палата, съвместно със Стопанската камара на Македония, Македоно-българската стопанска камара и Посолството на България в Македония организират българо-македонски бизнес форум на 12.03.2015 г./четвъртък/. Събитието ще се проведе в сградата на БТПП, ул. „Искър”9, ет.1, зала А от 10.00 ч. Форумът е част от честванията на БТПП по повод 120-годишнината от създаването на Палатата.
 
Целта на македонската мисия в България е активизиране на двустранните търговско-икономически отношения, обсъждане на възможностите за подобряване на инфраструктурата, активизиране на секторите от взаимен интерес: строителство, металургия и машиностроене, енергетика, химическа индустрия и фармация, хранително-вкусова промишленост и туризъм.
 
Република Македония е традиционен партньор на България като заема съответно 18-то място в българския износ и 19-то в българския внос. В страната работят металургични комбинати и мятало преработващи предприятия, има химически завод и оловно-цинков комбинат. Развита е леката, особено текстилната, хранително-вкусовата, дървообработващата, целулозно-хартиената промишленост и строителството.
 
При интерес за участие във форума, моля, в срок до 10 март (вторник) 2015 г., изпратете попълнена регистрационна форма на и-мейл: m.markova@bcci.bg или факс 987 32 09.  Работни езици: български и македонски. За повече информация : Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации БТПП тел. 02/8117 494, 8117 489.
 
Регистрационна форма с проекто-програма: ТУК
 
Списък на участниците в македонската делегация: ТУК
 

10.03.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад