Назад

ДО ФИРМИТЕ Бизнес делегация за участие в Седмия Конгрес на Федерацията на световните търговски палати, 6 -10 юни 2011 г. в Мексико



 
Започва сформиране на бизнес делегация за участие в Седмия Конгрес на Федерацията на световните търговски палати в Мексико, в периода 6-10 юни 2011 г.
БТПП, като член на Федерацията на световните търговски палати организира участие в Седмия Конгрес на Асоциацията в Мексико, в периода 6-10 юни 2011. Председателят на БТПП ще бъде лектор в една от сесиите.Събитието ще се проведе в изложбен център Банамекс и сред официалните гости ще присъстват Фелипе Калдерон – президент на Мексико, Мухтар Кент – президент на Кока – Кола, Марсело Ебрард Касаубон – кмет на гр. Мексико  и др. В бизнес програмата е включен семинар, организиран от ООН и срещи с мексикански компании, международни асоциации и представители на търговски палати.
Участието в конгреса ще Ви даде възможност да:
срещнете партньори, фирми, асоциации, търговски палати с Вашите интереси от цял свят,
се запознаете с мексиканската икономика, пазар, продукти и възможности.
се запознаете с експерти от търговски палати в следните области – корпоративна отговорност за мир и просперитет, изграждане на зелена икономика, предизвикателства на новата икономика и работна сила.
Разходите по пътуването възлизат на 3655 щ.д. и включват: самолетен билет, 5 нощувки в хотел четири*, такса участие в конгреса и бизнес срещите, трансфер и застраховка.
Моля, в срок до 10 май 2011, фирмите, желаещи да участват в конгреса да изпратят попълнена регистрационна форма и копие от международния си паспорт на е-мейл: k.trendafilova@bcci.bg. или факс: 02/987 3209.

За контакти и допълнителна информация дирекция „Международно сътрудничество и организации”, Калина Трендафилова тел. 02/ 81 17 497, Александър Божилов, 02/ 81 17 421. 

19.04.2011 г.

Още новини:

Видео:

Назад