Назад

Председателят на БТПП получи Златен приз „Човешки ресурси - 2014”

Снимки: Ромео Чолаков
Председателят на БТПП Цветан Симеонов бе отличен със Златен приз „Човешки ресурси - 2014” на 11-та церемония по връчване на наградите, организирана от списание „Човешки ресурси", Фондация „Човешките ресурси в България и евроинтеграцията" и "Националното сдружение на организациите за социални услуги".  Той бе награден в категорията „Мениджър на неправителствена организация” за постигане на високи икономически показатели, непрекъснато професионално усъвършенстване на екипа на Българска търговско-промишлена палата и трайни взаимоотношения с местната власт и външни партньори.
 
В обръщението си към организаторите и гостите на проявата, председателят на БТПП благодари за отличието и отбеляза, че това е заслуга на традиционно добрата система за управление на човешките ресурси в БТПП, която е 120-годишна организация. Работейки 34 години в БТПП самият той се чувства като продукт на тази система за управление на човешките ресурси. Индикатор за добро управление на човешките ресурси е интересът, който винаги предизвикват обявите за заемане на вакантни работни места – за всяко едно се явяват над 70 отговарящи на условията кандидати. Освен това са много хората, прекарали по-голямата част от трудовия си стаж в Палатата.  
 
Отличието Златен приз „Човешки ресурси - 2014” получиха общо 14 души в 10 категории на тържество в Централния военен клуб на 15 януари 2015 година. 
 

16.01.2015 г.

Видео:

Назад