Назад

Представители на Камарата на испанската промишленост и търговията в България посетиха БТПП





Председателят на Камарата на испанската промишленост и търговията в България Алберт Марко и главният секретар на организацията Галя Гривишки обсъдиха с председателя на БТПП Цветан Симеонов възможностите за съвместно сътрудничество в подкрепа на испанските фирми, работещи в България, както и за българските компании, осъществяващи бизнес в Испания.
 
Алберт Марко представи дейността и основните цели на новосъздадената камара: защита на интересите на испанските компании у нас, преодоляване на езиковите и културни различия,  административните трудности в бизнес отношенията България - Испания, предоставяне на добри практики и обмен на опит от испанска страна в различни сфери, включително при използването на европейски фондове и средства.
 
Цветан Симеонов отправи покана към Алберт Марко, новосъздадената камара да се присъедини към Клуба на Смесените и чуждестранните палати, чиято регулярна среща се домакинства от БТПП. 
 
Коментирани бяха конкретни инициативи, които ще се състоят до края на 2014 г. Една от тях е посещение на испански компании, предлагащи франчайз на български партньори.
 
За допълнителна информация и контакти:
Камара на испанската промишленост и търговия в България - www.ciceb.bg.
 

24.07.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад