Назад

Полска компания подготвя икономически форум „Полша-Балканите“





Бартoш Зупел, генерален директор на полската компания “PHIN Capital group“ за Централна и Източна Европа, посети БТПП и се срещна с главния секретар на Палатата Васил Тодоров. В разговора участва и Виолета Чолакова, представител на компанията за България*.
 
“PHIN Capital group” подготвя икономически форум “Полша - Балканите” през октомври тази година в гр. Лодз, Полша, като проучва възможността да получи съдействие от БТПП за разпространяване на информацията сред българските компании. Предвижда се по време на форума да се проведат двустранни срещи между фирми от Полша, България и Хърватия. Засегнати ще бъдат секторите: селско стопанство, енергетика, възобновяеми енергийни източници.
 
Васил Тодоров запозна гостите с дейностите на различните отдели на Палатата, като бяха дискутирани бъдещи съвместни дейности между БТПП и “PHIN Capital group”. 
 
 
 
* "PHIN Capital group" е с опит в усвояването на средства по грантови програми на ЕС, като освен в България, фирмата притежава дъщерни компании в Румъния и Хърватия.  
 

26.06.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад