Назад

Американски предприемачи проучват възможностите за бизнес в аграрния сектор в България

Американски предприемачи с интереси в аграрния сектор посетиха БТПП и се срещнаха с председателя на Палатата Цветан Симеонов.  В срещата участваха Дейвид Хемпсън, управляващ съдружник на Technology Transfer, Галина Йовчева, старши сътрудник проекти в Technology Transfer и Джил Ърбан-Кар, изпълнителен директор консултантски услуги и поземлена администрация към Trimble Navigation Limited.
 
Целта на посещението бе представяне на американската компанията Trimble Navigation Limited и първоначално проучване на възможностите за бизнес в аграрния сектор в България. Trimble Navigation Limited интегрира своя опит в областта на GPS позициониране, лазер, оптични и инерционни технологии с приложен софтуер, безжични комуникации и услуги, както и предоставяне на цялостни търговски решения. Фирмата оперира в следните сектори селско стопанство, инженеринг и строителството, транспорт и безжична комуникационна инфраструктура. За повече информация: https://www.trimble.com
 
Цветан Симеонов изрази готовността на БТПП за сътрудничество с фирмата за развитие на аграрния сектор в България, който е изключително важен за българската икономика и има голям потенциал.
 

09.04.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад