Назад

Среща на Клуба на Смесените и чуждестранни палати в България

Френско-българската търговска камара (ФБТК) беше домакин на поредната 11-та среща на Клуба на Смесените и чуждестранни палати в България - инициатива на Българската търговско-промишлена палата (БТПП).
 
Председателят на БТПП Цветан Симеонов отбеляза, че Палатата разглежда всяка двустранна камара като съюзник и източник на информация за чуждестранните инвестиции и бизнес климата в страната.
 
Стефан Дьолае, президент на Френско-българската търговска камара, и Атанаска Калчева, изпълнителен директор на камарата, очертаха дейността и услугите на ФБТК. Председателите на другите смесени камари и съвети имаха възможността да споделят свои идеи, проекти и наблюдения.
Йосиф Аврамов, съпредседател на Съвета по иновации и енергийна ефективност към БТПП, представи новите проекти и сайт на Съвета. 
Конфиндустрия  България – Асоциацията на италианските предприемачи в България и Турско-българската  търговско – индустриална камара изразиха желание да домакинстват следващите Срещи на Клуба на смесените палати.

Презентацията на ФБТК – ТУК

 


27.09.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад