Назад

Програма на БТПП за мероприятията по време на Международния технически панаир – ПловдивНад 1030 фирми от 41 държави ще се представят на предстоящия Международен технически панаир в Пловдив. Най-силно е участието на браншовете машиностроене, строителство, енергетика, екология, електроника и електротехника заради добрите перспективи за развитие на тези отрасли. Признаци на подем показват експозициите на минната и химическата индустрия,  информационните технологии.
 
За първи път има официално участие на Индия, един от най-големите инвеститори в световен мащаб.  20 компании от областта на машиностроенето, автосервизното оборудване, строителството, химията и енергетиката ще търсят партньори за бизнес у нас и в ЕС.
 
С официални участия са също  Австрия, Аржентина, Гърция, Полша, Република Южна Африка, Словакия.
 
Български и чуждестранни компании ще покажат близо 70 иновации.
 
Иновациите на изложителите и интересната съпътстваща  програма от делови събития привличат десетки хиляди посетители специалисти на Есенния панаир. Тази година се очакват около 45 000 гости от страната и чужбина. Палатите ще бъдат отворени от 9 до 18 часа, а на 5 октомври – до 14 часа.
 
Информация за съпътстващата програма на панаира ТУК
 
Програма на БТПП за мероприятията по време на Международния технически панаир – Пловдив - ТУК

27.09.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад