Назад

Десета среща на Клуба на смесените и чуждестранни палати в България



 

Проведе се десетата традиционна среща на Клуба на смесените и чуждестранни палати в България. Домакин на срещата беше Северноамериканско–българската търговска камара (САБТК). От страна на БТПП в срещата участие взеха Георги Стоев, заместник – председател на БТПП, Васил Тодоров, главен секретар на БТПП, и Йосиф Аврамов – член на УС на БТПП.
 
Събитието беше официално открито от изпълнителния директор на САБТК Емил Димитров. Подробно запознаване с дейността на камарата беше направено от Иван Бояджиев, директор за България на САБТК  и Мениджър бизнес развитие в Белла България АД. Иван Бояджиев представи история на САБТК и услугите, които камарата предоставя на своите членове. 
 
Заместник–председателят на БТПП, приветства гостите и наблегна пред присъстващите представители на смесените палати на възможностите, които дава програмата на ЕС „Хоризонт 2020” за фирми от държави - нечленки на ЕС.
 
Програмата продължи с представяне на видео каталога „ Това е България” от Румен Димитров, изпълнителен директор на „Глобус медия груп”. 12 –те филма от поредицата в каталога представят страната ни като туристическа дестинация и място за инвестиции.
 
Йосиф Аврамов, в качеството си на съпредседател на  Съвета по иновации към БТПП, запозна гостите с дейността на Съвета и особеностите в европейската инициатива за финансиране на МСП -„ Джеръми”. С презентацията може да се запознаети ТУК. 
 
На събитието беше представена и дейността на винарска изба Едуардо Миролио.
 
 
 
 
 
Повече информация за Клуба на смесените и чуждестранни палати можете да намерите на адрес: http://www.bcci.bg/JointChamBG/
 
 

15.04.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад