Назад

Проект "Linked2Media" за подобряване на маркетинговата стратегия на МСП







Основната цел на проект "Linked2Media" е разработването на електронна платформа за управление на онлайн репутацията на МСП, чрез автоматизирано изследване и анализ на наличната информация в популярните социални медии и други уеб-сайтове. Малките и средните предприятия ще могат да се ориентират за трендовете на своите търговски марки и продукти, да управляват репутацията си, да идентифицират нуждите на пазара, да подобряват маркетинговата си стратегия и да осъществяват бърза възвръщаемост на инвестициите си в областта на рекламата.

Българската търговско-промишлена палата участва в информационен семинар по проект Linked2Media по време туристическото изложение TTR в Букурещ, Румъния на 14.03.2013г. Целта на семинара бе да представи пред участниците в изложението функциите, които ще са достъпни за крайните потребители на платформата и да получи обратна връзка за нуждите на малки и средни предприятия при управлението на онлайн репутацията им.
 
Семинарът е част от поредица събития по проекта, целящи да се включат МСП по-активно при оформяне на функциите на платформата, повишаване на разпознаваемостта ѝ и налагането на Linked2Media като гъвкава платформа за управление на онлайн репутацията с многоезична поддръжка.
 
Предстои подобна акция за запознаване на  българските фирми с начина на функциониране на платформата и нейните предимства  да бъде проведена  и в България до края на 2013 г. БТПП ще обяви  инициативата в  своя уеб сайт: www.bcci.bg  и чрез излъчване на директен мейлинг до своите членове.
 
Поради иновативният характер на платформата, проектът е избран за участие в European Data Forum 2013 (Европейски форум за данни 2013), организиран от ДЕРИ (Ирландия) с помощта на ирландското председателство на  Съвета на ЕС на 9-10 Април 2013 в Дъблин, Ирландия.
 
Проектът се реализира по 7-ма рамкова програма в партньорство между 13 организации - иновационни технологични центрове, университети  и бизнес асоциации от 7 страни (България, Гърция, Италия,Испания, Ирландия, Румъния и Турция).
 
Допълнителна информация за проекта можете да получите от Дирекция „Европейска интеграция и проекти” при БТПП, тел.: 02/ 8117508 или на следните адреси: 
 

18.03.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад