Назад

Среща с представител на Централно-сибирска Търговско-промишлена палата





 

В БТПП се проведе среща между Владимир Щербинин, упълномощен представител за България и Балканския полуостров на Централно – Сибирска Търговско – промишлена палата (ЦСТПП), и председателя на БТПП Цветан Симеонов.
 
Срещата е в резултат на осъществена регистрация на ЦСТПП в търговския регистър на БТПП. Владимир Щербинин представи информация за Красноярския регион на Кавказ, в който Палатата е ситуирана. Районът предлага огромни възможности за двустранно сътрудничество на предприемачи от двете страни.
 
Красноярският регион е специализиран в производството на нефт, газ и добив на злато, платина, алуминиев и дървен материал и други полезни изкопаеми. Като цяло ресурсите в Централно сибирския регион са огромни и неизчерпаеми. 
 
По време на срещата г-н Симеонов отправи покана към председателя на ЦСТПП да посети България, заедно с бизнес делегация през първата половина на 2013г. По време на посещението в БТПП е планирано да се проведе презентация за възможностите за инвестиции в Красноярския регион и ще бъде представена пълна икономическа информация на региона. Като цяло се констатира, че трябва да се активизира бизнес обмена. 
 

14.12.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад