Назад

БТПП за втори път на благотворителния базар в София - 2 декември 2012



Българската търговско-промишлена палата ще участва за втори път в ежегодния благотворителен базар, организиран от Международния женски клуб в София. Събитието ще се проведе на 2 декември 2012 г. между 11:00 и 17:00 часа в Интер Експо и Конгресен център (бул. "Цариградско шосе" 147).

 
Традиционно на базара се представят храни и напитки от целия свят, характерни за държавите-участнички. Почти всички чужди дипломатически представителства в нашата страна участват със свои щандове. Базарът предлага много различни форми на забавления за малки и големи.
 
БТПП ще се включи в инициативата с щанд, на който ще продава хранителни продукти, произведени от фирми - членове на палатата. Заявено е участие на ученици от Национална търговско-банкова гимназия като доброволци в базара.
 
Билети за базара могат да бъдат закупени на касата на БТПП, ул. Искър 9, единична цена 3.00 лв., както и в самия ден на базара пред залата.
 
Всички приходи, постъпили по време на базара, както и средствата от продадените билети ще бъдат използвани за благотворителни проекти на Международния женски клуб.
 

08.11.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад