Назад

В БТПП среща с индийската компания “Primemеdia Group”







 

Състоя се среща между председателя на БТПП Цветан Симеонов и Аниш Ганди, с – председател на “Primemеdia group” – India. Г-н Ганди изрази интересите на представляваната компания в областите на туризма, образованието и информационните технологии. “Primemеdia group” е лидер в областта на образованието и притежава и управлява първия частен университет в Индия.

 

Образование в университета получават около 5000 студенти в инженерните области на петролните продукти. Компанията притежава правен колеж с обучение на специалисти в областта на авиационно право, космическо право и право в областта на петролните продукти.

 

“Primemеdia group” развива също така и дистанционното обучение с изграждане на кампуси на територията на Индия в над 100 000 селища на територията на страната като техния общ брои надхвърля 700 000. Друга дейност на компанията е изграждането и подържането на кол центрове.

 

Втората по-важна дейност на компанията е изграждането и обзавеждането до ключ на домове за населението на обща стойност от 6000 долара, като срока за изграждане е 48 часа с гаранция от 25г. В края на тази година компанията планира да завърши обща бройка от 250 000 къщи. 

 

Третата основна дейност на компанията е в областта на гражданската авиация и туризма. Компанията участва в управлението на около 40 международни летища. Също така компанията управлява световноизвестни марки хотели в Индия.
 

06.11.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад