Назад

БТПП продължава делово сътрудничество с Хотел Шератон 

Председателят на БТПП Цветан Симеонов се срещна и разговаря с генералния мениджър на Шератон София Хотел Балкан Атанасиос Пантазис.
 
 
 
Беше договорено разширяване на доброто сътрудничество на Палатата, която провежда многобройни международни бизнес-срещи, форуми и конференции за част от които Шератон София Хотел Балкан предлага специални удобства и преференциални условия за корпоративни клиенти.
 
 
 
Бяха договорени възможности за организиране на бъдещи съвместни мероприятия при оптимални за бизнеса условия, в т.ч. общи инициативи по линия на Клуба на Смесените палати при БТПП, чийто член е и Гръцкия бизнес съвет в България. За първи път в България ще се проведе заседание на Регионалния борд на GS1 в Европа, организиран от Съвет GS1 България към БТПП, чийто домакин на форума ще бъде Шератон София Хотел Балкан.
 
 
 
Председателят на Палатата представи услугите, които БТПП предлага в подкрепа на бизнеса, както и с приоритетните в краткосрочен и дългосрочен план. Представена беше електронната платформа за регистрация в инициативи на Палатата.
Г-н Пантазис изрази удовлетворение от съвместната дейност и подкрепи предложенията за разширяване на сътрудничеството и предлагане на благоприятни конкурентни условия в подкрепа на българския бизнес
 

26.10.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад