Назад

Семинар: „Индия – перспективи в секторите енергетика и транспорт“ 

Българска търговско-промишлена палата организира бизнес семинар на тема „Индия – перспективи в секторите енергетика и транспорт”. Събитието ще се проведе на 25 октомври 2012 г. от 10.00 часа в сградата на БТПП.
 
Семинарът се организира по проект на Европейски център за бизнес и технологии (EBTC – www.ebtc.eu). Целта на събитието е да осведоми българския иновационен бизнес за възможностите за инвестиции, които предлага Индия в горепосочените сектори. 
 
По време на форума ще се осъществи конферентна връзка с експерти от EBTC, Индия - г-н Витал Даге и г-н Дибйенду Сенгупта. Те ще запознаят българските компании с икономическия климат в Индия, по-конкретно в сферата на транспорт и енергетика.
 
Фирмите, които имат желание за участие следва да изпратят попълнена регистрационна карта до 23.10.2012 на e-mail: intorg@bcci.bg. Участието на форума е безплатно.
Можете да се регистрирате он-лайн на: http://www.bcci.bg/payment_bcci/index.php?act=semview&id=239
За допълнителни въпроси: дирекция „Международно сътрудничество и международни организации”: Христиана Пацева - тел. 02 811 7497,  Габриела Димитрова – тел. 02 811 7489.  
                 
 

15.10.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад