Назад

Подготовката на Бизнес форум за Югоизточна Европа в Истанбул продължава

 Председателят на БТПП Цветан Симеонов и Председателят на Българския икономически форум Георги Табаков проведоха работна среща във връзка с предстоящия Бизнес форум за Югоизточна Европа - Southeast Europe Business Forum, който ще се проведе в Истанбул на 22 – 23 ноември 2012 г.

Г-н Табаков информира, че българските участници във форума са повече от 30. Очакват се над 300 представители на бизнесмени и официални лица от всички страни на Югоизточна Европа – Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватска, Гърция, Черна гора, Румъния, Сърбия и Турция.

Тази година на форума ще се разглеждат следните теми: енергетика и природни ресурси, транспортна инфраструктура, агро логистика, информационни технологии и телекомуникации, развитие на зелени и приобщаваши пазари в Черноморския регион.

Г-н Симеонов отбеляза значимостта на форума с включването на редица институции като: Европейската комисия, Европейската банка за възстановяване и развитие, Международната финансова корпорация, Програмата за развитие на ООН, Черноморската банка за търговия и развитие.

За допълнителна информация: http://www.biforum.org/,  тел. +359 2 951 57 59; e-mail: m.hristeva@biforum.org

Предварителна програма

Регистрационна форма


05.10.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад