Назад

Събитие, което събира клубове на различни марки автомобили









 Председателят на БТПП Цветан Симеонов за втора поредна година откри изложението AUTO CLUB SHOW, което се провежда в периода от 5 до 7 октомври 2012г. в зала „Христо Ботев“ в Студентски град, София.


 Радостен е фактът, че тази година участниците са повече на брой в сравнение с миналата. Изложението придобива още по-атрактивен характер с участието на уникални автомобили. По-голямата част от клубовете участват за втори път.  Някои от колите се демонстрират за първи път в България. Участват и такива, които скоро са поставили рекорди в международни състезания. Един от клубовете участва с поредица от конкретна своя серия. На изложението са показани варианти от най-стандартното изпълнение до съвсем нови версии. За първи път участва и фирма с автокозметика.


На изложението може да се види и автомобила – победител от най-голямото офроуд състезание в Европа – Бреслау Балкан Рали.


В изложението участват:  

ДРИФТ КЛУБ БЪЛГАРИЯ

КАБРИОЛЕТ КЛУБ БЪЛГАРИЯ

КЛУБ НА СОБСТВЕНИЦИТЕ И ФЕНОВЕТЕ НА АМЕРИКАНСКИ АВТОМОБИЛИ В БЪЛГАРИЯ

КЛУБ ФОРД БЪЛГАРИЯ

ВИЛНЕР

ОПЕЛ КЛУБ БЪЛГАРИЯ

ОФРОУД “HOT EXTREME”

ПЕЖО КЛУБ БЪЛГАРИЯ

БТПП използва случая да изкаже благодарност на Генералния спонсор ЗАД „Армеец“ АД и на другите спонсори и партньори: Бомар България ООД, PlayStation, автомивка BUBBLES. Специалните ни благодарности са отправени и към медийните ни партньори: Autoclub.bg, Mobile.bg, BCC Top Gear България, Off Media.


05.10.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад