Назад

Бизнес делегация в Индия

Възможност за намиране на надеждни бизнес партньори от индийска страна


 Българската търговско-промишлена палата организира бизнес делегация съвместно с Федерация на индийските търговско-промишлени палати (FICCI), придружаваща  г-н Делян Добрев, министър на икономиката, енергетиката и туризма, по време на 17-тата сесия на българо-индийската междуправителствена Смесена комисия за икономическо и научно-техническо сътрудничество на 15-16 октомври 2012г. в град Делхи, Индия.

 В програмата за посещението са включени двустранни срещи по бизнес-интереси. Федерацията на индийските търговско-промишлени палати ще съдейства за намирането на надеждни бизнес партньори от индийска страна.

В рамките на форума ще бъде подписан меморандум за разбирателство и споразумение за сътрудничество между БТПП и FICCI.

Желаещите да участват в бизнес делегацията да изпратят попълнена регистрационна форма и копие от международен паспорт в срок до 15 септември 2012г. на електронна поща: irelations@bcci.bg

 

Подробности за участие в бизнес делегацията, организирана от БТПП, ще получите в дирекция „Международно сътрудничество и международни организации” при БТПП на телефони: 8117 489 и 8117 421.

Успоредно с официалната бизнес делегация се подготвя допълнително 10-дневно туристическо посещение на Индия, с културна и бизнес програма. Организатор е Сдружение за развитие на бизнес и културни отношения между Република Индия и Република България. Повече информация относно посещението на: http://www.fdbcib.com/


09.08.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад