Назад

БТПП „Връзката между икономиката и екологията в строителния сектор” на 10 април 2012г



 
Българската търговско-промишлена палата организира обучение на тема „Връзката между икономиката и екологията в строителния сектор” на 10 април 2012г. от 09:45ч. в зала „Б”, ет.1, ул. Искър 9.
Обучението е предназначено за фирми от строителния сектор, изправени пред две основни предизвикателства – чисто и ефективно производство и предоставяне на стоки и услуги.
Предизвикателства, свързани с редица рискове, но и реални възможности, които ако са предвидени и добре планирани могат да се превърнат в предимство за компаниите, поставяйки ги в по-добра пазарна и конкурентна позиция на национално и международно ниво.
В рамките на обучението ще бъдат представени:
Наложените, но не добре известни в България стандарти за устойчиво строителство като BREEAM, LEED и DGNB
Новото в новия стандарт за енергиен мениджмънт ISO 50001 
Управление на сградния фонд – фасилити мениджмънт за икономически целесъобразно  и екологично управление и експлоатация.
 
Участието е безплатно за фирми от строителния сектор и става след одобрение на регистриралите се на имейл een@bcci.bg или факс (02) 988 50 67.
Местата са ограничени до 15 участници.  

Подробна информация за събитието ще намерите на http://www.bcci.bg/payment_bcci/index.php,  или телефон (02) 980 21 89.

Обучението се извърша в рамките на проект GREEN (GReening Business through the Enterprise Europe Network), осъществен с финансовата подкрепа на ЕС по програма CIP.

07.04.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад