Назад

Цветан Симеонов връчи награда „Сървайвър на годината”









 
Цветан Симеонов – председател на Управителния съвет на Българската търговско-промишлена палата връчи Наградата в категория „Сървайвър на годината”  в конкурса „Личност на годината в строителния бранш”, организиран от сп. „1към1 в строителството“ и строителен портал 1kam1.com. 

За пета година медията раздаде своите награди на отличилите се личности и компании в бранша на бляскава церемония състояла се на 29 март в Гранд Хотел София. Арх. Атанас Панов спечели приза „Личност на годината в строителния бранш” Големият победител на вечерта арх. Атанас Панов от ЛП Груп, спечели статуетката и в категория „Архитект на годината” за работата си по Астрал Бизнес Център. Според правилата на конкурса „Личност на годината в строителния бранш” се избира измежду победителите в отделните категории на раздел „Личност”. 

Победители в останалите категории са г-н Борис Борисов от Софарма Имоти АДЦИС в категория „Инвеститор на годината”, г-н Симеон Пешов от Главболгарстрой в категория „Строител на годината”, г-н Васил Щраков от Сдружение Топливо е Топ търговецът на 2011 г. В раздел „Фирмена дейност” отличията грабнаха: фирма Идеал Стандарт – Видима АД за „Производител на 2011 г. ”, „Ардекс” ЕООД спечели в категорията „Устойчиво развитие за 2011г.” , за най-добър продукт бяха избрани тънкослойните фотоволтайци Солар Глас на AGC Flat Glass България, a „Сървайвър на 2011 г.” стана фирма Оргахим АД.

30.03.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад