Назад

СЪОБЩЕНИЕ ЗА ФИРМИТЕ - Българо-виетнамски бизнес форум с 53 гостуващи фирми

Домакини - г-жа Нгуиен Тай Доан, вицепрезидент на Социалистическа република Виетнам и г-н Ангел Марин, Вицепрезидент на Република България.
На 19 октомври 2010 г. (вторник) от 10.30  в БТПП, зала А ще се проведе българо-виетнамски бизнес форум. Форумът се провежда в рамките на официалното посещение в България на Н.Пр. г-жа Нгуиен Тай Доан, вицепрезидент на Социалистическа република Виетнам. БТПП организира събитието съвместно с Посолството на СР Виетнам в София и Виетнамската търговско промишлена палата. Домакин на събитието на българска страна е г-н Ангел Марин, Вицепрезидент на Република България. Регистрацията за Форума е от 09.45 до 10.15 ч. Моля спазвайте часът за регистрация поради предвидените мерки за сигурност.
Във форума ще вземат участие 53 виетнамски фирми, съгласно приложения списък. Виетнамската делегация се състои от бизнесмени, работещи в сферите на строителството, инвестициите, ел. оборудване, лекарства, петролна и газова индустрия, селско стопански продукти, облекло, напитки, сладкарска индустрия, чай, недвижими имоти, машини за печат, кафе, пристанища.
В тази връзка, имаме удоволствието да Ви поканим да вземете участие в  събитието.
Приложение:
1. Покана от председателя на БТПП;
2. Списък на виетнамските фирми и регистрационна форма;
3. Регистрационнна форма.

12.10.2010 г.

Още новини:

Видео:

Назад