Назад

БТПП дари картина за Благотворителен бал на Ротари клуб София Триадица

Инициативата „За здравето на децата ни“ цели закупуването на специализирано медицинско оборудване за детски отделения в страната


Адам Сотков - печелившият в търга, с дарената от БТПП картина

 

На проведения Благотворителен бал на Ротари клуб София Триадица  БТПП предостави картината „Пейзаж Слънце“ на художника Иван Яхнаджиев. Към картината имаше значителен интерес, като крайната цена, на която бе продадена по време на търга, е 1250 лв.

Пролетният благотворителен бал се организира по случай петия рожден ден на Ротари клуб София Триадица. Гости на събитието бяха над 220 души. Каузата, която беше в центъра на събитието, се казва „За здравето на децата ни“, като същата цели закупуването на специализирано медицинско оборудване за детски отделения в страната. По време на събитието се проведе търг с наддаване на предмети, предоставени от различни дарители и организации, които подкрепят инициативата. Общата сума, която бе събрана и ще бъде използвана за закупуване на медицинско оборудване, надхвърля 50 хиляди лева. В момента тече комуникация с детски отделения в страната, за да се идентифицира оптимално разпределение на оборудването, което да бъде закупено и дарено.


26.04.2022 г.

Още новини:

Видео:

Назад