Назад

Република Башкортостан – търговски партньор с многоотраслова структура на икономикатаБългарската търговско-промишлена палата и фирми, нейни членове, взеха участие във виртуална конференция с предприятия от Башкирия с интерес към българския пазар. Събитието бе организирано от Търговското представителство на Руската Федерация в Република България и Центъра за насърчаване на износа на Република Башкортостан.

Фирмите от Башкирия работят в области като: оборудване за нефтената и газовата промишленост, лабораторно оборудване за изследвания в нефтената промишленост, включително апарати за контрол на качеството, съоръжения за по-добро съхранение на химически продукти и други смеси в резервоари; офисно оборудване, болнично оборудване – мебели и легла; електро материали, производство на строителни материали – корнизи и фризове и др. Можете да разгледате презентациите на башкирските фирми тук.

За допълнителна информация:

  • БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 489, e-mail: interdpt@bcci.bg.
  • Търговското представителство на Руската Федерация в Република България, тел.: 02 96308 88, e-mail: sofia@minprom.gov.ru

 


01.03.2021 г.

Още новини:

Видео:

Назад