Назад

Нови възможности за обучение и професионални консултации за членовете на БТПП

На среща между председателя на БТПП Цветан Симеонов и представителя на „ДОБИ ПРЕС“ ЕООД Калин Димитров бяха обсъдени различни идеи за сътрудничество в новите условия на Ковид-19.

Основната дейност на „ДОБИ ПРЕС“ ЕООД е абонамент и разпространение на периодични издания. Компанията работи успешно повече от 26 години, а активните ѝ клиенти в момента надхвърлят 13 000. Тя е издател  на специализираните счетоводно-данъчни списание „Актив-Счетоводна матрица“ и вестник „Актив“. Отскоро компанията е приета и за член на БТПП.

На работната среща представителят на „ДОБИ ПРЕС“ ЕООД предложи да предоставят преференциални условия и цени на предлаганите от тях услуги (https://www.dobipress.bg/) за  членовете на БТПП.

Първата подобна възможност е за участие в семинар на тема „Годишно счетоводно и данъчно приключване на 2020 г.“, който ще се проведе  на 25 и 26 ноември т.г. Срокът за записване е 23 ноември т.г. при  такса от 150.00лв. на адрес: aktiv@dobipress.bg

В бъдеще, регулярно ще се организират съвместни семинари по актуални и практични теми,  както и предоставянето на данъчно-счетоводни консултации.

Контакт за допълнителна информация: М.Дамянова, БТПП-Център за фирмено обслужване тел.02  8117477, 02 8117479, e-mail: bcci.centre@bcci.bg  


16.11.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад