Назад

БГ Баркод: ЗА лековита от природатаНовосъздадената българска фирма „Лековита“ ООД е с най-много въведени продукти за седмицата 30 март–3 април 2020 г. в електронния каталог БГ Баркод.
 
Фирмата и брандът „Лековита“ са нови, но зад тях стои значителен опит.  Билколечителят Георги Господинов е един от най-известните билкари в България и се занимава с тази дейност от 1971г. Самият той е с медицинско образование, но вече повече от 49 години е привлечен от мъдростта на народа въплатена в народни рецепти, предавани от уста на уста. За този период Господинов се посвещава на лекуване с билки и билкови смеси. Опитът, който е събирал през целия си житейски път е съчетан със съвременната фитотерапия и медицинските му знания в продуктите на бранда. 
 
Във фокуса на „Лековита“ е преработването и комбинирането на билки, събирани в най-подходящия момент от деня из родните планини. 
 
Данните за продуктите на „Лековита“ ООД в БГ Баркод са изчерпателни и атрактивни. Предвид нарастващия дял на онлайн продажбите, фирмата залага на качествени продуктови фотографии за осъществяване на първия визуален контакт с клиентите. 
Електронният каталог БГ Баркод предвижда добавяне на изображения с различен изглед и анимация 360 градуса. За фирмите, които не разполагат с професионални снимки GS1 България предлага услуга за заснемане на продукти. 
 

16.04.2020 г.

Още новини:

Видео:

Назад