Назад

БТПП организира Бизнес делегация в Тайван 9 - 14 октомври 2011

До Фирмите в областите електроника и дигитални технологии


 
Българската търговско-промишлена палата и Тайпе – Световен търговски център в София организират бизнес делегация в Тайван в периода 9 – 14 октомври 2011 г. По време на визитата ще бъде посетено международното изложение за електроника и дигитални технологии TAITRONICS. 
На изложението ще се представят най-новите предложения в сферата на електрониката: пасивни компоненти, активни компоненти, LED компоненти и приложения, батерии и токозахранващи устройства, кабели и проводници, гъвкава електроника, контролно-измервателни прибори, системи за сигурност и контрол, битова електроника, RFID, индустриално оборудване, електронни компоненти и др.

 
Паралелно с изложението, домакинът - TAITRA – Тайвански съвет за развитие на външната търговия организира индивидуални бизнес срещи с тайвански производители, съобразени с Вашите продуктови предпочитания. Срещите се провеждат в специална конферентна зала и спестяват времето за посещение на всички щандове. Селекцията на тайванските фирми се прави сред производители от цялата страна, които обхващат не само изложители.
Посещението в Тайван е препоръчително за следните видове фирми:
- компании, работещи в областите електроника и дигитални технологии
- компании с интереси в Тайван от всички сектори
- компании с вече установени контакти в Тайван.
При желание за участие се свържете до 12 август 2011 г. с БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 497, 8117 421 и на e-mail: k.trendafilova@bcci.bg

01.08.2011 г.
Назад