Назад

Презентация на тема "Възможности за бизнес с Португалия", 11 май 2018



Българската търговско-промишлена палата има удоволствието да Ви информира, че съвместно с Българо – португалската търговска камара и Посолството на Португалия в София организира презентация на тема „Възможности за бизнес с Португалия“, която ще се проведе на 11 май 2018г. от 10.00ч. в сградата на БТПП, София, ул. „Искър“9, ет.1, зала А.

 

В събитието ще вземе участие и кметът на гр. Санта Мария да Фейра, Португалия. Регионът на община Санта Мария да Фейра включва около 15 000 фирми, като в световен мащаб е основен център за обработка на корк. Основната продукция включва: тапи за винопроизводство, листове от корк за шумо- и термоизолация, подови настилки за строителството. Друг важен за региона сектор е обувната промишленост. Произвеждат се висококачествени мъжки, дамски и детски обувки със собствен дизайн и концепция, ръчна изработка. Добре развити са икономическите сектори - строителство, автомобилна индустрия, мебелна индустрия, металургия и електромеханика.

 

В продължение на гореспоменатата информация, отправяме покана към заинтересованите компании да вземат участие в презентацията. За целта е необходимо предварително потвърждение чрез изпращане на попълнена регистрационна форма на e-mailm.markova@bcci.bg. Краен срок за потвърждение: 10 май 2018г. /четвъртък/.

Работният език на събитието е английски. Оставаме на разположение при необходимост от допълнителна информация, БТПП, дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“, e-mailm.markova@bcci.bg, тел.: 02 8117 494, 8117 489.

 

Приложение: регистрационна форма с предварителна програма


04.05.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад