Назад

ЧОУ „Меридиан 22“ отпразнува тържествено 25-годишния си юбилей



ЧОУ „Меридиан 22“ и Частна английска гимназия с IB програма „Меридиан 22“ отпразнуваха своите юбилеи с тържествен концерт в Софийската национална опера и балет.

Вълнуващият празник, отбелязващ 25-годишнината на ЧОУ „Меридиан 22“ и 20-годишнината на Английската гимназия, събра настоящи и бивши възпитаници, учители и директори, родители, приятели и партньори и се превърна в емоционална среща на всички, които са свързани с каузата „Меридиан 22“.

През четвъртвековното си съществуване създаденото от г-жа Радка Стаменова - член на ИС на БТПП, училище, успешно доказва професионализма си в сферата на образованието и е едно от водещите училища в България, което се гордее с многобройните успехи на учениците си в олимпиади, награди в национални и международни конкурси и състезания, спортни постижения. „Меридиан 22“ се обособи и отстоя собствено място върху територията на българското, а вече и европейското образование.

За високите резултати в подготовката на бъдещи кадри за българската икономика инж. Радка Стаменова – основател и управител на ЧУ „Меридиан 22“, получи поздравления и диплом за училището от името на ръководството на БТПП, поднесени от председателя на Палатата г-н Цветан Симеонов.

 

 


03.05.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад