Назад

Посещение на експозициите на СеМАТ в ХановерДелегацията*, организирана от Клъстер Подемна техника, посети щандове на изложители от цял свят в рамките на провеждащия се панаир СеМАТ в Хановер под мотото „Логистика 4.0 среща Индустрия 4.0“, който тази година е част от Международния панаир за индустриални технологии и оборудване HANNOVER MESSE`2018.

В областта на подемната техника 342 фирми са представили различни модификации на телфери, кранове, ръчни подемни механизми, складова техника, мото и електрокари.

Участниците в делегацията посетиха щандовете на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия, както и на Елпром Харманли, Елпром Троян и Група технология на металите.

---------------------
Делегацията е ръководена от главния секретар на БТПП Васил Тодоров. В делегацията са включени представители на Клъстер Подемна техника ООД, Технически университет – Габрово, Института по механика към БАН,  Подем Габрово ЕООД, Теспом АД, Складова техника АД, МВ Янтра АД, Бултраф ЕООД, Нови търговски системи ЕООД, Балканско ехо ЕООД, Металик БиСиПи АД, Фортуна 1 ЕТ, Браншова камара на производителите и търговците на телфери и кранове.

Делегацията се организира по проект BG16RFOP002-2.009-0011-C01 “Развитие и интернационализация на Клъстер Подемна техника”, финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

 


27.04.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад