Назад

В БТПП се проведе среща с представители на турска банка

Банката се занимава със субсидиране на земеделски производители


Председателят на БТПП Цветан Симеонов се срещна с Фазилет Чавдар, управител на турска банка ZiraatBank, клон София. В разговора участваше и Деница Тонозлиева, ръководител в офис на банката в София. Симеонов запозна гостите с дейността и функциите на Палатата като най-голямата бизнес организация в България.

Г-жа Фазилет Чавдар направи кратко представяне на банката ZiraatBank http://www.ziraatbank.bg/. Банката се занимава със субсидиране на земеделски производители и има 100% държавно участие с 1700 офиса в Турция и 17 офиса извън страната.

При проявен интерес от страна на български компании за разширяване на своите инвестиции в Турция, експерти на банката предлагат изготвянето на финансов анализ на фирмата. Банката предлага и съдействие при внос и износ на стоки между България и Турция, както и в други държави от Балканския полуостров, където има свои офиси.

Договорено бе и текущо да се търсят варианти за разширяване на сътрудничеството.

Детайлна информация за мрежата от банки и клонове на ZiraatBank по света може да намерите на следния линк: http://www.ziraatbank.bg/about-us/Global-Network


20.04.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад