Назад

Предложение за участие в бизнес мисия с двустранни срещи в Западна Румъния и участие в изложението BanatAgralim 2018



Уважаеми Дами и Господа,

Българо-румънска търговско-промишлена палата организира бизнес-мисия с провеждане на двустранни B2B срещи в градовете Арад и Тимишоара, Румъния, която ще се проведе  в периода 7-10 юни 2018 г. 

Бизнес посещението дава възможност за провеждане на двустранни бизнес срещи по интереси между представители на компании от България и Румъния и има за цел създаване на нови делови контакти и възможности за намиране на потенциални бизнес партньори.

Срещите ще се проведат със съдействието на Камарите за търговия, индустрия и селско стопанство в Тимишоара и Арад. Програмата, предвидена за представителите на фирмите-участнички в двата града, включва встъпителна част и кратки фирмени презентации, след което двустранни срещи по интереси. Работният език ще бъде английски, за което Ви молим да бъдете подготвени. Участниците могат да носят необемни рекламни материали за целите на своето представяне.

В рамките на бизнес – мисията Българо-румънска търговско-промишлена палата ще се представи със собствен щанд на селскостопанското изложение BanatAgralim 2018 в гр. Тимишоара, Румъния, където има възможност да представлява с мостри и рекламни материали заявилите интерес български фирми.

Условия за участие:

  • Участие в B2B срещи с румънски компании в градовете Арад (на 7 юни) и Тимишоара (на 8 юни), както и включване на кратка визитка на фирмата на румънски език в каталога на събитието – Цена 170 Евро

 

  • Участие в селскостопанското изложение BanatAgralim 2018 в гр. Тимишоара (8-10 юни) на щанда на БРТПП, само с рекламни материали, презентация или мостри, чрез представител на Палатата – Цена 100 Евро

 

  • Участие само чрез публикация на фирмена презентация на румънски език (каре 10 см х 15 см), която включва контактни данни и представяне на компанията) – Цена 50 Евро

 

  • Участие в двустранните срещи, публикация в каталога и представителство на изложението BanatAgralim 2018 с материали и мостри – Пакетна цена 290 Евро

 

Каним всички желаещи да заявят участието си като изпратят попълнена приложената регистрационна форма най-късно до 08.05.2018 г. на ел. поща: events@brcci.eu. Броят на местата за участие е ограничен.

 

 

За ранна регистрация до 26 април 2018 г. – 10% отстъпка от цената за участие!

За фирми-членове Палатата предоставя допълнително още 10% отстъпка от цената!
 

БРТПП може да окаже съдействие за осигуряване на преводач от и на румънски и български език за встъпителната част, както и за превод на презентационните материали. Транспортът до Тимишоара и Арад се осигурява от самите участници. При необходимост, Палатата би могла да осигури транспорт срещу предварителна заявка.

Всички разходи, свързани с хотелското настаняване, застраховката на командированите лица и дневни, са за сметка на участниците. Прилагаме по-долу информация за хотелите в гр. Тимишоара.

***

Изложението BanatAgralim се провежда за 16ти път и в него традиционно участват румънски и чуждестранни изложители в 6 отделни тематични групи:

  • Селско стопанство: машини и съоръжения за обработка на почвата, засяване и събиране на реколтата; зърнени и растителни транспортьори; трактори; семена и посадъчен материал; торове и пестициди; оборудване за обогатяване и напояване на почвата; екологични продукти; генно инженерство.
  • Обработка и опаковане на хранителни продукти: машини и оборудване; пресни и консервирани храни; опаковки и аксесоари; продукти за поддръжка, почистване и защита.
  • Градинарство и лесовъдство: растения, декоративни дървета и храсти, овощни дървета; озеленяване.
  • Животновъдство: оборудване, машини и технологии; фуражи и фуражни добавки; ваксини, лекарства, медицински инструменти.
  • Финансиране на научноизследователската дейност и иновациите в университетите: изследователски звена; възобновяема енергия; интелигентно земеделие; възможности за финансиране; консултантски услуги по европейски фондове.
  • Лов: развъждане на кучета; ловни трофеи; запазване на ловната фауна.

 

Арад се намира в Банатска област, Западна Румъния. През града минава река Муреш, където е изградено важно транспортно пристанище. Арад е един от водещите индустриални центрове в страната с изключително добре развити: производство на железопътни товарни и пътнически вагони, облекло и текстил, хранително-вкусова промишленост, производство на мебели и аксесоари, оборудване за автомобилната промишленост, производство на електрически компоненти и обувна промишленост.

 

Тимишоара е един от най-големите градове в Западна Румъния и е стопански и културен център на област Банат, привличащ големи чуждестранни инвестиции. Германският производител на автомобилни компоненти Continental AG от години произвежда автомобилни гуми и електронни компоненти, а понастоящем производството на завода се разширява. Фирмата Linde AG произвежда технически газ, а фирма Dräxelmaier – част от кабелните инсталации за автомобилите BMW и Audi. Американската фирма Solectron има в западната част на града завод за производство на мобилни телефони и GPS-уреди, а Coca-Cola HBC е изградила голяма производствена база. Икономиката на Тимишоара има утвърдени традиции в областта на селското стопанство, производството, търговията, транспорта, образованието, комуникациите и туризма.

 

За въпроси, допълнителна информация и съдействие, моля свържете се с:

г-жа Искрена Великова, тел. 082/ 507 606 и 0879 517 027 или ел. поща: events@brcci.eu

 

Информация за хотели и настаняване в гр. Тимишоара

 

  1. Хотел „Neon“ *** http://www.hotel-neon.ro

Намира се в близост до изложението Banat Agralim 2018 и Университета по аграрни науки и ветеринарна медицина в гр. Тимишоара, където ще се проведат и B2B срещите.

Ориентировъчни цени за настаняване с включена закуска:

Единична стая – 40 евро     

Двойна стая – 47 евро

 

  1. Хотел „Timisoara“ **** http://hoteltimisoara.ro/

Намира се в центъра на гр. Тимишоара, на около 15 минути с кола до изложението Banat Agralim 2018 и Университета по аграрни науки и ветеринарна медицина в гр. Тимишоара.

Ориентировъчни цени за настаняване с включена закуска:

Единична стая – 60 евро     

Двойна стая – 70 евро

 

  1. Хотел „Savoy Timisoara“ **** http://hotelsavoytimisoara.ro/

Разположен е на 5 минути от центъра на града и на около 20 минути с кола до изложението Banat Agralim 2018 и Университета по аграрни науки и ветеринарна медицина в гр. Тимишоара.

Ориентировъчни цени за настаняване с включена закуска :

Единична стая – 52 евро 

Двойна стая за единично ползване – 56 евро   

Двойна стая – 66 евро

 

Всички гости, които желаят настаняване в един от горепосочените хотели, е необходимо първо да се свържат с нас, за да предоставим специален код, който гарантира ползване на обозначените цени.

 

Настаняването се извършва според възможността към датата на резервацията.


18.04.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад