Назад

Покана за рекламно участие в поредното 20-то издание на класацията на БТПП „ТОП 100 - Фирми, водещи в икономиката на България”



Българската търговско-промишлена палата отправя покана към българските фирми да се включат в поредното 20-то издание на класацията на БТПП „ТОП 100 - Фирми, водещи в икономиката на България”. Изданието има печатна и електронна версия, на български и английски език и съдържа класации на фирми, изготвени на базата на техните данни от годишните финансови отчети. То е едно от най-популярните и търсени издания на БТПП. 

Рекламното участие е отлична възможност да представите вашата фирма директно пред българския бизнес и пред редица световни организации, да привлечете партньори от различни страни, да заинтересовате чуждестранни инвеститори. Палатата, в ролята си на делови посредник за предприемачите, цели да създаде преки и устойчиви връзки между българските фирми и техните партньори в страната и зад граница.

БТПП разпространява класацията „ТОП 100“ по време на 250 събития (годишно) - бизнес форуми и срещи в България и делегации зад граница. Допълнително се изпраща до:

  • Всички (70) посланици у нас и всички търговски представители към дипломатическите мисии със седалище София;
  • 50 служби по търговско-икономически въпроси на България в чужбина.

В международен план класацията достига до:

  • 130 национални търговски палати по света, членове на  Международната търговска камара - Париж.
  • до членовете на ЕВРОПАЛАТИ – 45  търговски палати от 43 страни с мрежа от 1700 регионални палати и чрез тях до 20 млн. компании в Европа.
  • до над 320 членове на Асоциацията на световните търговски центрове.

Детайли относно възможните позиции за реклама можете да видите в приложената поръчка. Заявилите рекламно участие, чрез изпращане на попълнен формуляр за поръчка, до 20 април 2018 г.,  ползват специална 50% отстъпка от цената, както  и покана за официалното връчване на Годишните награди на БТПП (декември 2018 г.). За контакти: e-mail: o.chugunska@bcci.bg l.levicharov@bcci.bg, тел.: 02/8117 410; 02 8117 411.

Предходни издания на „ТОП 100“ можете да видите на адрес: http://www.bcci.bg/top-100-bg.html

Станете част от 20-то издание на Годишната класация на БТПП!


11.04.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад