Назад

Посетете изложението „Здраве и красота с натурални и био продукти“От днес до 4 ноември БТПП е организатор на 3-то специализирано  търговско изложение „Здраве и красота с натурални и био продукти“ в Изложбена зала на ЦУМ, вход откъм Музея на София. Вход свободен.

Добрата и качествена храна е най-важното нещо в забързаното ни ежедневие

Български производители представят храни, които са  100% здравословни, ръчно приготвени с много любов. Всички са на основата на лимец и не съдържат други подобрители, набухватели, оцветители, мая и други. Ще има и веган продукти, без захар и без консерванти. Посетителите могат да се запознаят с граховия протеин и неговите свойства.

Ако за вас кафето е едно всекидневно удоволствие и искате да стане най-добрия съюзник на вашето здраве, по време на изложението ще откриете  кафе с гъба  Ганодерма.

Посетителите имат възможността да дегустират вина и пелини от семейна микровинарна в с. Хан Крум , обл. Шумен. Пелинът, който предлагат, се приготвя от най-доброто вино, което кисне в букет от билки и плодове.

100% натурални български продукти

По време на изложението ще намерите няколко вида хляб с квас,  кифлички, бутикови сладка, сок, оцет и дражета от арония  и много други неустоими изкушения.

Фирма участник презентира  уникални пробиотични здравословни добавки.

Малка българска фирма представя 100% натурални продукти, които са ръчно направени с етерични масла и растителни екстракти.

Презентиран е био крем за лице и тяло, който съдържа  100-процентова розова вода и чист пчелен восък.

Екстракт от охлюв

Демонстрира се и серия продукти, които са на основата на натурални компоненти, като висококачествен пречистен екстракт от градински охлюв Helix aspersa и от различни растителни видове. Тези продукти спомагат за ускоряване на регенерирането на тъканите и подсилват имунната система на организма.

За първи път в България

За първи път в България се представя натурална козметика за всеки тип кожа и коса от Армения. Козметиката, която  помага на кожата да се регенерира отвътре навън. Продуктите са 100% веган и са разработени основно на базата на натурални и екологично чисти съставки. Презентиран е душ-гел с вино, продукти с преработени кайсиеви ядки, еликсир на младостта и още много други продукти!

За първи път се демонстрира  био крем за  лице, който събира в себе си растителното богатство на света - розова вода и пчелен восък; масла от ший, сусам и кокос; масла от шафран и жожоба; масла от маслина, грозде, кайсия, бадем, праскова и пшеничен зародиш.

Интересно за посетителите е уникално масло от кайсиеви ядки от Хунза - пресечната точка на трите най-високи планински вериги в света - Хималаи, Хиндукуш и Каракорум.

Диагностика

Ще можете да разберете на място здравословното си състояние с диагностика Супертроник и Биоскенер (над 180 физически показатели). За първи път в България е представен и апаратно лечебен комплекс  „Сензитив Имаго”-  биорезонансна диагностика и лечение.

Работно време:  1 – 4 ноември от 10.00 до 19.00 ч. Вход: свободенЗа контакт: 02/ 8117 428.


01.11.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад