Назад

Семинар по безопасни условия на трудОт 13-ти до 15-ти юни в СОК „Камчия”, хотел „Лонгоз” се проведе семинар по безопасни и здравословни условия на труд. Участници в семинара бяха председатели на регионалните търговско-промишлени палати (камари). Лекция за ефективна и безопасна работна среда изнесе проф. д-р Емил Воденичаров, ръководител на Университетската катедра по хигиена, медицинска екология и хранене. Участниците в семинара бяха запознати с факторите, влияещи върху работната среда, ергономичните изисквания, различните видове труд – творчески, емоционален и интелектуален и новите съвременни методи за преодоляване на стреса и умората.

 

Дискутираха се теми, свързани с политиката за осигуряване на безопасност на труда, условия на работното място за преодоляване на стреса и напрежението при работа с клиенти, създаване на условия за по-добра работна среда.

 

След  семинара се състоя и регулярна среща на председателите на регионалните палати. Бяха обсъдени въпроси на палатската система, свързани с устойчивото й развитие. 


15.06.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад