Назад

Египетска компания проучва българския пазар



Мохамед Рагаб, мениджър бизнес развитие и международно сътрудничество на компанията „Alkan” CIT от Египет, посети БТПП и разговаря с председателя на Палатата Цветан Симеонов.

„Alkan” CIT е голяма бизнес-група, обединяваща множество компании с разнороден интерес. В портфолиото влизат представителство за Египет на автомобили „Киа” и „Рено”, развитие и приложение на информационни технологии, сателитни и GPS комуникации (представител на „Турая” САЩ за местния пазар), разработка, изграждане и приложение на системи за сигурност и охрана (сред проектите, по които са работили е била изграждане на системата за видеонаблюдение на Суецкия канал), проектиране и изграждане на телекомуникационни съоръжения и сгради, системи за защитен пренос на данни, оптични кабелни и интернет комуникации, решения за интернет сигурност за фирмите, проектиране и изпълнение на притовопожарни системи, инвестиции във възобновяеми източници на енергия.

Компанията има интереси в България, освен в областта на сигурността, така и в сектори като медицински консумативи, оборудване и фармацевтична промишленост.

Гостът бе запознат с приоритетите на Българската търговско-промишлена палата и с възможностите да получи съдействие за намиране на партньори в страната.

В рамките на посещението си в България г-н Рагаб ще посети изложението Security Expo, организирано от Българската търговско-промишлена палата и Интер Експо Център.

Срещата се осъществи със съдействието на Пламен Василев, ръководител СТИВ Кайро.

При интерес за връзка с Мохамед Рагаб можете да се обръщате към БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 489, e-mail: G.Dimitrova@bcci.bg


18.03.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад