Назад

Единственото изложение за сигурност в България – SECURITY EXPO, отвори врати







Официално бе открито 23-ото издание на SECURITY EXPO - единственото в България изложение за сигурност. Организатори са Българската търговско-промишлена палата и Интер Експо Център, под патронажа на Министерството на вътрешните работи.
 
Приветствие отправи председателят на БТПП Цветан Симеонов като посочи, че в изложението участват високотехнологични компании с иновативни решения и допълни: „В България бизнесът трябва да работи в обстановка на сигурност, която ще позволи да не се губи ресурс за защита, а това да се предостави на експерти. Ще се радвам и тази година да допринесем в посока - повече сигурност за български фирми и за българската икономическа среда като цяло“. Цветан Симеонов адресира към министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова специални благодарности за съдействието като патрон на изложението.
 
На изложението се демонстрира изключително разнообразие от системи за сигурност. Ако досега съдържанието на изложението беше насочено предимно към хардуерните решения, то сега компаниите залагат на нови приложения и софтуер, които формират изцяло нов продукт. Тази година са изложени повече технологии от сектора на телекомуникациите, IP мрежите, сигурността на личните данни, гарантирането на дигиталните разплащания.
 
Водещи компании показват най-новите видеокамери за видеонаблюдение с вграден видеоанализ. Представени са безжични алармени системи VideoFied - революция на световния пазар за охранителна техника през последните 10 години. На специални презентации водещи компании в сектора като Сектрон, Bosch, Анди-Л, Д-Линк, NST Security Group, Western Digital Corporation ще рекламират най-новото в системите за видеонаблюдение.
 
Физическата охрана навлиза в нови измерения. Бизнесът има възможност да се запознае с технологиите на френска компания, лидер в системите за интелигентна защита на пари в брой, на банкомати и пазарите на дребно по целия свят.
 
Новите сателитни комуникации на световни лидер GLOBALSTAR предлагат по-сигурен начин на защита и предоставят връзка там, където стандартната телефония няма обхват. SPOT технологията е незаменима за работа в отдалечени райони и екстремни и опасни пътувания.
 
Сигурността на дигиталните технологии ще бъде тема, която ще ръководи бизнеса през следващите  години. Затова на 17 март ще се проведе конференция „SECURITY IN DIGITAL PAYMENTS”.
 
Специфики при огледа на произшествия на убийства, свързани с организирани престъпни групи, психологическите аспекти на радикализацията и възможностите за доброволчество ще бъдат сред ключовите теми на МВР тази година.
 
Изложението е отворено до 19 март, за посетители от 10 часа. 
 

17.03.2016 г.

Още новини:

Видео:

Назад