Назад

Среща с председателя на Национален алианс за социална отговорност



На среща в БТПП председателят на Национален алианс за социална отговорност  Георги Георгиев представи пред председателя на Палатата Цветан Симеонов дейността на организацията и бяха обсъдени възможности за партньорство.

НАСО е водеща национална организация в областта на социалните услуги и политика, обединяваща доставчиците на социални услуги от цялата страна и в областта на подкрепата на хората с увреждания чрез обединяване на организации, социални услуги, работодатели и други структури.

Дискутирани бяха възможностите за съвместно участие в европейски проекти, осигуряване на заетост на хората с увреждания и преодоляване на бариерите на пазара на труда, обучения и квалификации по региони чрез структурата на Единната система на Българските търговско-промишлени палати и местните органи. 

Изкуството и културата също е важен инструмент за интеграция на хората в неравностойно положение и начин за реализация и личностно развитие.

БТПП се присъединява и с морална подкрепа към каузата на НАСО за реализиране на дейностите в полза на обществото, за подобряване на качеството на живот, както на хората с увреждания, така и за всички граждани на страната.

Повече информация за Национален алианс за социална отговорност може да откриете ТУК.


07.07.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад