Назад

Нови възможности за подпомагане на българския бизнес със страните от Персийския залив



Костадин Тодоров, управител и собственик на Евро–Арабски Бизнес Форум (ЕАБФ) ЕООД, и председателят на БТПП Цветан Симеонов обсъдиха възможностите за сътрудничество и подпомагане на бизнеса със страните от Персийския залив.
 
От страна на Палатата бе изразена готовността за съдействие на ЕАБФ при проучвания, анализи и контакти с партньорски организации в арабските страни.
 
Обсъдена бе предстоящата първа международна конференция, посветена на бизнес перспективите между България и страните от Персийския залив. Темата на форума е „Близкият изток – нови възможности за българския бизнес” и ще се проведе на 3 юни 2015г. от 10:00 часа в хотел „Хилтън“. На конференцията представителите на българския бизнес ще имат възможността да установят контакти с партньори от един перспективен пазар - Оман. 
 
Предоставена ще бъде информация за три от най-посещаваните и най-мащабни изложения през септември в една от най-богатите и бързо развиващи се държави в Арабския свят – Оман. Изложенията са: Oman Health - за здравеопазване, медицинска техника и оборудване, Oman Food and Hospitality – за хранително-вкусовата промишленост и BIG Show - строително изложение.
 
 
За допълнителна информация и регистрация:
Евро–арабски бизнес форум
Тел.: 032/ 648487; 032/ 6484 88
E-mail: info@eabf.eu 

27.05.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад