Назад

БТПП организира дискусия за Споразумението за свободна търговия между ЕС и САЩ



Българска търговско-промишлена палата (БТПП) организира дискусия на тема "Споразумението за трансатлантическо търговско и инвестиционно партньорство между Европейския съюз и Съединените щати - възможности и предизвикателства за българския бизнес".Дискусията е по инициатива на евродепутата Метин Казак и ще се проведе на 10 февруари 2014 г. от 10.30 часа в сградата на БТПП, ет.1, зала А, ул. Искър 9, гр. София.
 
Предвижда се участие на представители на Генерална дирекция „Търговия” на Европейската комисия, на българското правителство и ресорните министерства, служители на Американското посолство в София, както и икономисти – експерти.
 
Представителите на бизнеса ще има възможност отправят към тях въпроси, да изкажат позиции и да получат подробна информация по интересуващите ги аспекти на подготвяното Споразумение за свободна търговия между ЕС и САЩ.
 
В тази връзка, моля, фирмите, които желаят да присъстват на мероприятието, да изпратят попълнена регистрационна форма до 07 февруари /петък/ 2014 г. на e-mail: intorg@bcci.bg
 
Регистрационен формуляр и предварителна програма: ТУК
 
За повече информация и допълнителни въпроси можете да се обръщате към Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации” към БТПП: e-mail: intorg@bcci.bg, тел.: 02/8117 497; 02/8117 494
 

04.02.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад