Назад

Ще се проведе кръгла маса за промените в Закона за стоковите борси и тържищата

По повод на публикувания за обществено обсъждане на сайта на Министерството на икономиката и енергетиката - Законопроект за изменение и допълнение на закона за стоковите борси и тържищата, представители от бранша на стоковите борси и тържища се срещнаха с председателя на БТПП Цветан Симеонов. На срещата присъстваха Васил Симов - председател на Съвета на директорите и главен изпълнителен директор на Софийска стокова борса, доц. д-р Симеон Елазаров - член на Съвета на директорите и изпълнителен директор на Софийска стокова борса, Едуард Стойчев - председател на Държавната комисия за стоковите борси и тържищата. 
 
Съгласувана беше идеята за провеждане на кръгла маса, на която да се обсъди законопроектът. На обсъждането ще бъдат поканени вицепремиерът Даниела Бобева, министърът на икономиката и енергетиката, министърът на земеделието и храните, изпълнителният директор на Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ) и председателят на Комисията за защита на потребителите (КЗП). Ще присъстват също делови лица, ангажирани в бранша, така и експерти, научни работници, журналисти и всички, които проявяват интерес. 
 
Кръглата маса ще се проведе на 12 февруари 2014 г. от 10:00 часа в БТПП (зала А). В същия ден е предвидена и пресконференция от 11:30 часа в зала Б.
 
Законопроект за изменение и допълнение на закона за стоковите борси и тържищата - ТУК
 
Регистрация за участие - ТУК
 

03.02.2014 г.

Още новини:

Видео:

Назад