Назад

БТПП издаде брошурата „Bulgaria in figures 2013“



За четвърта поредна година Българската търговско-промишлена палата (БТПП) издаде брошурата „Bulgaria in figures, 2013“. Изданието представя систематизирано икономиката на страната ни на английски език и във формат, който позволява лесно и бързо запознаване с важните икономически показатели и предимствата за бизнес в България. Представената информация е изключително полезна за всеки чуждестранен бизнес партньор. 
 
Високата оценка за изданието, която получихме през последните три години от българските служби по търговско-икономически въпроси, както и многобройните положителни отзиви и поздравления от чуждестранните дипломатически мисии ни насърчиха да продължим отпечатването на брошурата. 
 
Палатата разпространява „Bulgaria in figures” при редовните посещения на чуждестранни делегации у нас, при българските делегации зад граница, организирани форуми и други важни събития. Допълнително изпраща брошурата до членовете на Асоциацията на европейските палати – „ЕВРОПАЛАТИ и до членовете на Асоциацията на световните търговски центрове и др.
 
Повече информация  - на адрес:  София,  ул. „Искър“ 9, Българска търговско-промишлена палата 
 

26.07.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад