Назад

Българо-украинска конференция за новите бизнес перспективи



На 27 юни 2013 г. в БТПП ще се проведе Българо-украинска конференция на тема „Перспективи и нови възможности за бизнес - изграждане на зона за свободна търговия между ЕС и Украйна”.
Форумът се организира от БТПП, съвместно с Министерството на икономиката и енергетиката на Република България, Посолството на Украйна в България и Българо-украинската индустриална камара (БУИК) и ще се състои в сградата на БТПП, ет.1, зала А , ул. „Искър” № 9, гр. София. 
 
В дискусията ще участват министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев и упълномощеният представител на правителството на Украйна по европейската интеграция Валерий Пятницки. Във връзка с визитата на Валерий Пятницки в България и провеждането на конференцията, в БТПП се проведе по-рано тази седмица работна среща на председателя на Палатата Цветан Симеонов с украинския посланик у нас Микола Балтажи и председателя на БУИК Лидия Шулева.
 
Целта на конференцията е предоставяне на информация за новите възможности за бизнес в светлината на европейската перспектива на Украйна, описание на потенциала за износ на българските фирми и насърчаването им за износ към Украйна, както и информиране за възможностите за експортно застраховане. 
 
 Фирмите, които имат желание за участие, следва да изпратят попълнена регистрационна карта  до 26  юни 2013 /сряда/  на email: m.markova@bcci.bg.
 
Участието в конференцията е безплатно.
 
За допълнителна информация: дирекция ”Международно сътрудничество и международни организации”: тел. 02811 74 94, 8117 489.
 

21.06.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад