Назад

Откриване на Център за обмен на информация по проект „CONNECTION”

Официално бе открит Центъра за обмен на информация по проект  „CONNECTION” гр. Владичин хан, Сърбия, по който БТПП е партньор. Събитието бе съпроводено с бизнес форум, пресконференция и конференция на тема: Трансграничното сътрудничество – средство за бизнес развитие.
 
15 компании от Сърбия взеха участие във форума, а повече от 10 медии отразиха събитието. Кметът на община Владичин хан, г-н Горан Младенович, приветства гостите и официално преряза лентата на Центъра за обмен на информация „CONNECTION”. Сградата е изцяло оборудвана по европейските стандарти и разполага с ИТ- зала за хора с увреждания. 
 
Представителите на БТПП – координаторът на проекта Весела Кръстева и експертът Христиана Пацева прочетоха поздравителен адрес от името на председателя на БТПП Цветан Симеонов и представиха резултатите по проекта.
В конференцията участие взеха и представители на Министерството на регионалното развитие и местно самоуправление на Сърбия, Национална агенция за регионалано развитие, и офисът по европейска интеграция в Сърбия.
 
Събитията във Владичин хан по проекта продължават с провеждането на регионална конференция за социално предприемачество.
 

14.06.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад