Назад

БТПП и ХТПП отменят срещите с бизнеса и отбелязването на празника на лозаря




Във връзка с трагичните събития в общ. Харманли и обявеният национален ден за траур председателите на Българска търговско-промишлена палата Цветан Симеонов и на Хасковската търговско-промишлена палата Янчо Янев решиха да отменят тазгодишните срещи с бизнеса и традиционното отбелязване на празника на лозаря.


Част от средствата, предназначени за традиционното събитие, ще бъдат целево пренасочени към дарителската кампания за подпомагане на пострадалите от наводненията жители на региона. С официално писмо БТПП ще прикани и всички поканени за празника на виното да се включат според възможностите си със средства в дарителската сметка на Български червен кръст, отворена за бедстващите след наводненията.


БТПП и ХТПП остават на разположение за съдействие при подобряване на инфраструктурата в района на наводненията сега, както и по-късно чрез консултиране при кандидатстване по проекти за финансиране, нови инициативи и други дейности, свързани с опазване и превенция на населението при природни бедствия и катаклизми.

Банкова сметка на Български червен кръст, по която се набират парични дарения за пострадалите от наводненията в общ. Харманли:


Български червен кръст
Уникредит Булбанк АД
BG64UNCR76301078660913
UNCRBGSF


Дарение можете да направите и онлайн на Интернет страницата на организацията www.redcross.bg .

07.02.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад