Назад

16 май - Пресконференция в БТПП по случай 7-то издание на Балканския винен конкурс и фестивал 2018

Награждават най-доброто вино на Балканите


Палатата ви кани на пресконференцията по случай седмото издание на Балканския международен винен конкурс и фестивал 2018, която ще се проведе на 16 май от 11:30 ч в Българската търговско – промишлена палата на ул. "Искър" 9, зала А от 11:30 ч. БТПП е партньор на изданието и тази година.

На пресконференцията ще присъстват главният секретар на БТПП Васил Тодоров, Галина Нифору, директор на Балканския винен конкурс и фестивал,  Константинос Лазаракис MW, Председател на журото на BIWC, първият Master of Wine на Балканите и Югоизточна Европа, Красимир Коев – изпълнителен директор на ИАЛВ и други официални лица. 

С рекордно участие на Балкански изби тазгодишното издание ще се открие официално Балканския винен фестивал на 19 май от 11:30 ч в Гранд Хотел София. И тази година BIWC продължава световната кампания  #winelover against cancer, като на събитието ще могат да се закупят специално изработените фанелки, средствата от които, както и част от продажбата на билетите ще отидат за подпомагане на кампанията за ранната диагностика на рака на гърдата. Много известни лица се включиха в кампанията и помогнаха за нейното разпространение. 

С акредитация  на сайта на BIWC, получавате двудневен достъп до събитието, което ще се проведе на 19 и 20 май  от 11:30 до 19:00 ч в градината на Гранд Хотел София. 

 

 


11.05.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад