Назад

Председателят на БТПП се срещна с ръководителя на СТИВ на България в Ливан

Насърчаване на търговско-икономическите отношения между България-Ливан




Председателят на БТПП Цветан Симеонов се срещна с Георги Недялков, действащ ръководител на Службата по търговско-икономически въпроси (СТИВ) на България в Ливан. Разговорът бе насочен към насърчаването на търговско-икономическите отношение между двете страни. По време на разговора участваше и Николай Москов, на когото предстои да бъде назначен за нов ръководител на СТИВ в Бейрут.

Председателят на БТПП заяви, че високо оценява срещата с двамата представители в Ливан като това е добър повод за постигане на приемственост и продължаване на постоянното съдействие на българския бизнес по региони. Той подробно запозна гостите си с различните дейности, чрез които БТПП подпомага бизнеса при интерес за сътрудничество с чужбина.

От своя страна Николай Москов представи приоритети си по време на предстоящия престой в Ливан и се запозна с функционирането на модернизирания електронен търговски регистър на БТПП.

Договорено бе БТПП и СТИВ да продължат своето сътрудничество и за в бъдеще с цел подобряването на икономическите връзки между двете страни. 

 

 


11.05.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад